Sök  »
Miljö, utveckling, prestation, kunskap och erfarenhet
2013-06-25
Var är publiken?
En liten reflektion när jag hörde Josefin och Magnús tidigare berätta om tävlingarna i Strömsholm; var är publiken?
I min enfald trodde jag bara att det var jag själv som inte hade koll. Tävlar inte själv och därför är jag inte uppdaterad på alla tävlingsplatser; som t.ex. när är det tävling? Var någonstans? Och när går tävlingarna av stapeln? Med bra info hade jag kunnat vara på plats för jag tittar gärna på goda ryttarprestationer och vältränade hästar.

Om jag kommer ihåg rätt så finns nu hos Svenska Islandshästförbundet e-postadresser till alla (nästan alla?) medlemmar eftersom fakturor på medlemsavgiften skickas ut centralt.

Mitt förslag är därför:
Varför inte göra en gruppsändning till alla medlemmar och presentera föreningens och de olika klubbarnas verksamheter under året? Ange de större tävlingarna och visningarna? Då skulle kanske jag också kunna planera en resa, ta med någon annan intresserad? Kanske rent av någon framtida medlem?
Min egen lokala klubbs aktiviteter har jag hyfsat koll på.

Ett enkelt mail kan innebära uppmärksamhet utanför den lokala föreningen, bidra till fler medlemmar och en större publik för alla ekipage som förbereder sig i dagar innan, åker långt och gör strålande prestationer.

Med flera VM-finalister från 2011, världsrekordhållaren i pass, flera NM-mästare på plats i Strömsholm borde fått en stor plats på förbundets webbsida och en möjlighet för oss alla att hjälpa till att sprida info.
Vad hette arrangerande klubben förresten?

Vid tangenterna och för åsikterna – Ulla
Stallspalt
2013-07-14
Ändrat datum för insamling av flockarna

2013-07-14
Rapport från SM-veckan

2013-07-02
Sommartider

2013-06-28
Kortisar från stallgången

2013-06-25
Idag börjar den långa stafettritten mot Berlin

2013-06-25
Var är publiken?

Sida << 36 37 38 39 40 >>