Sök  »
Miljö, utveckling, prestation, kunskap och erfarenhet
2012-09-12
ISI Cup – en välorganiserad tävling
Det första man som åskådare mötte var rösten från en entusiastisk, skämtande speaker. Han gjorde både den lilla publik som var på plats och ryttarna extra glada till mods.
Och som en Young Rider-ryttare uttryckte det ”... jag har aldrig känt mig så välkomnad in på banan tidigare”.

– Jag håller med. Han är outstanding och väldigt flitigt utnyttjad nere i Europa, säger Magnús. Över huvudtaget genomförs dessa ISICuptävlingar med bra flyt. Välorganiserat och publikvänligt.

–Även sportsmässigt är jag nöjd med tävlingen. Jag fick de besked jag önskade, fortsätter Magnús. Särskilt nöjd och faktiskt positivt överraskad är jag av Árádis från Brösarpsgården (ägs av Peo Örnsved). Detta är hennes andra tävlingen tävling totalt och hennes första ”riktiga”. Hon är efter Dugur frá Minni-Borg och har ärvt hans mentalitet, vilket bekräftar vad jag alltid har trott – bäst när det gäller.
– Särskilt i fyrgången visade hon sin kapacitet och höjde sig från uttagningens 6,70 till finalens 6,97. Med den poängen tog vi en andra plats.

– Med Aspar frá Fróni nådde jag mina mål, berättar Magnús. Som att nå 8,5 i töltmomenten* i T2 och femgång samt att vinna kombinationen. Just nu har Aspar en liten platå i sin utveckling efter att tidigare har gått från klarhet till klarhet. Att vi har en del att jobba med och utveckla innan han är klar för de riktigt stora uppgifterna var jag medveten om tidigare och det bekräftades nu.
–Extra roligt var det också att bli tilldelad Feather Lightpriset, avslutar Magnús.

* Intressant att veta, tyckte webbmastern, att Magnús har delmål inom en viss gren och inte fokuserar på den totala poängsumman.
Stallspalt
2012-09-19
Att rida på ett moln …

2012-09-14
Input från Mitteuropeiska Mästerskapen i Tyskland

2012-09-12
Josefin 1/100-dels poäng från seger i T2 på ISI Cup

2012-09-12
ISI Cup – en välorganiserad tävling

2012-09-04
Fotogalleriet uppdaterat

2012-09-03
Välförtjänt Feather Light-pris till Magnús

Sida << 51 52 53 54 55 >>