Sök  »
Miljö, utveckling, prestation, kunskap och erfarenhet
2012-07-25
Vår bästa praktikant någonsin
Ett stort tack vill vi skicka till Lara, vår bästa praktikant på Brösarpsgården någonsin, som nu har åkt hem till Schweiz för att fortsätta sina studier.
Utöver hanteringen av hästarna på olika nivåer lärde sig Lara svenska och skånska (genom Erik) förvånansvärt snabbt. Och underhöll oss vid flera tillfällen med sång och gitarrspel. Och det var alltid lika roligt att komma ut i stallet och jobba tillsammans med en glad, flitig och hjälpsam Lara!

Lara tränade för Magnús i Schweiz och kom hit till Brösarpsgården i samband med vårt ”event” i vintas för att provrida Trú från Sundäng. En ritt som resulterade i köp men även i en ”sabbatstermin” från skolan.
Trú var ett mycket bra köp visade det sig. Vid avelsvisningarna på Margaretehof i maj reds hon av Magnús och gick in i första klass direkt på 8,26.
Lara red själv Trú i femgång(YR) vid kvällstävlingar på Margaretehof i samma månad, senare på SSM och på VSM. Hon vann samtliga starter. På VSM tog hon dessutom silver i stilpass.
Med dessa resultat var Lara och Trú kvalificerade för SM men lite bus i hagen gjorde att Trú markerade på ett framben och Lara valde att låta henne vila inför den långa resan till Schweiz.

–Att de är ett ekipage att räkna med för framtiden har Lara och Trú redan visat och vi är helt säkra på att få träffa dem igen på de stora tävlingarna framöver, säger Josefin. Och Lara – du är mycket välkommen tillbaka till Brösarpsgården igen.
Stallspalt
2012-08-02
Ännu lite mer från SM 2012 och om Gná från Dahlgården

2012-07-29
Mer från SM – så här gick det för Brösarpsgårdens elever och tränare

2012-07-29
Feather Light-priset på SM till Nathalie Edh

2012-07-25
Vår bästa praktikant någonsin

2012-07-25
Därför åker vi inte till NM

2012-07-20
Duktiga ungdomsekipage

Sida << 51 52 53 54 55 >>