Sök  »
Miljö, utveckling, prestation, kunskap och erfarenhet
2012-03-24
Liten resumé från årets första kurser
Då har vi kommit en bit in på det nya året och aktiviteterna är i full gång på gården. Vi har haft två fullbokade kurser och även genomfört steg ett i Brösarpsgårdens Islandshästakademi (mer om Islandshästakademin kan du läsa separat).
Det är roligt att det är så stort intresse för kurserna och eleverna som varit här är mycket positiva och glada!

Vi beklagar därför att vi inte hunnit uppdatera sidan som vi önskat men här kommer lite info till dig i alla fall.

Till tävlingskursen i slutet av januari kunde Magnús både hälsa tidigare elever välkomna liksom en del nya ansikten. Om du tittar in under menyn ”Fotogalleri” och ”Bilddagboken” ser du en del av dem som var här. Alltid roligt med uppstarten inför en ny tränings- och tävlingssäsong. Det är lika inspirerande att träffa väletablerade ryttare som fått nya hästar som välkända ekipage som kan fungera som förebilder för nya deltagare. Man lär mycket genom att iaktta andra!

Den allmänna ridkursen för Josefin i början på februari gav många ”aha”-upplevelser för deltagarna. En bra start efter vinteruppehållet för dem som tävlar på klubbnivå eller för dem som ville utvecklas med sin häst. Flera handfasta träningstips både när det gäller styrka, kondition och gångarter noterade på teorigenomgångarna och eftersitsen med ost, vin och glada kommentarer uppskattades. Lara gjorde ett bejublat inhopp som trubadur.
Stallspalt
2012-05-08
Dax att välja hingst!

2012-04-27
Ny steg 1 av Brösarpsgårdens islandshästakademi.

2012-04-27
Magnús är ny huvudtränare för tyska förbundet.

2012-03-24
Om Brösarpsgårdens Islandshästakademi – steg 1

2012-03-24
Framgångar i Odense, Danmark

2012-03-24
Liten resumé från årets första kurser

Sida << 51 52 53 54 55 >>