Sök  »
Miljö, utveckling, prestation, kunskap och erfarenhet
2010-10-12
Svenska Mästare i Gaedingakeppni – Magnús och Hraunar!!!
Brösarpsgårdens framgångar fortsätter till vår glädje.

När vårt lands första SM i disciplinen Gaedingakeppni avslutades stod Magnús och Hraunar på prispallen som svenska mästare. I finalen blev det de dock tvåa efter Agnar Snorri Stefansson men eftersom Agnar rider för Danmark gick SM-pokalen till Brösarpsgården.

Hraunar visade verkligen vilken fantastisk häst han är och vilken otrolig nivå han håller. Trots att han gått med ston och fribetäckt hela sommaren presterade han en elegant tölt och en kraftfull pass med både fart och styrka.

Josefin red Silverfaxi i B-flock med den äran. Silverfaxi är en hingst som går i träning på Brösarpsgården och som Magnús avelsvisat tidigare under sommaren (han kom in i 1:a klass). Nu vann Josefin och Silverfaxi B-finalen och tackade för sig genom att rida upp sig ytterligare två placeringar i A-finalen där de slutade på en hedrande sjätte plats. Silverfaxi visade en mjukhet i gångarterna och har en utstrålning som få. Ägaren Ann-Catrine Larsson har all anledning att vara stolt.

Magnús red även Vidar från Askagården i B-flock. En potent häst med stor utstrålning som fortfarande är under utveckling. Vidar kom till B-finalen och ägs förutom av Magnús även av Kristina och Ola Hellsén, Askagården. Vidar är en häst som säkert kommer att låta tala om sig längre fram.
Stallspalt
2010-10-12
Svenska Mästare i Gaedingakeppni – Magnús och Hraunar!!!

2010-09-21
Avelsvisningar och tyska passchampionatet

2010-09-07
Bilddagbok uppdaterad

2010-08-23
Töltkurs för fritidsryttare

2010-08-23
Veckovis ridutbildning

2010-08-20
Tack för ett långt och gott samarbete

Sida << 66 67 68 69 70 >>