Sök  »
Miljö, utveckling, prestation, kunskap och erfarenhet
Sandra frá Laugaboli Såld
Sandra frá Laugabóli är ett 7 årigt 5 gångs sto med mycket fina gångarter och den perfekta hästen att lära sig rida 5-gång och pass på!
Sandra har en mycket fin tölt som går att rida i flera olika tempon och alltid 100% taktren och med stora fina rörelser. Bra trav med fint sväv, avslappnad stor skritt, bra galopp och en snabb och säker pass!

Sandra är mycket lätt att lägga i pass. Med hennes så väl separerade gångarter och mycket bra pass som är lätt att rida så är hon den perfekta hästen för någon som vill börja lära sig rida pass och 5- gång, eller som redan kan detta och vill ut och tävla och utveckla sin ridning!

Hon är lätt i handen och arbetar i fin form. Sandra har ett stabilt psyke och en lagom vilja, alltid redo att arbeta och framåt men är lätt att stanna när man vill det, vilket även gör henne till en lyxig häst att rida i skogen, eller gå kurs med. Hon är lika snäll att rida själv som med andra. Trafiksäker.

Sandra är e: Sleipnir frá Efri-Raudalaek som har 8,43 för ridegenskaper med hela 9,5 för pass! Och farfar är Galsi frá Saudarkroki.
Sandras mamma är Sif frá Midhjaleigu som även hon är 1- klass! Och morfar är den legendariske Orri frá Púfu. Sandras fina stam gör även att hon skulle passa bra som avelssto för den som är intresserad av det. Vi tycker att Sandra borde visas på en avelsbedömning då vi tror mycket på henne!

Vill du veta mera om Sandra hör gärna av dig till oss!
Säljes för kund på Island

Pris: 150 000 kr