Sök  »
Miljö, utveckling, prestation, kunskap och erfarenhet
2015-05-12
Nya guld till Brösarpsgården
Under helgen arrangerades ISICUP Kjarni i Danmark och prisrummet på Brösaprsgården fylldes på med ytterligare två guldmedaljer.
Helgens tävling i Danmark bjöd på både fina uttagningar och finaler där Brösarpsgårdens ryttare än en gång presterade i topp. Josefin och Thor red en fin T2-uttagning på poängen 7,60, en poäng som gav dem en andraplats inför finalen. I en final där vädergudarna försökte sätta käppar i hjulen visade Josefin och Thor att inget väder kan få dem ur balans. De är stabiliteten själva och red upp sig en placering och knep guldmedaljen.
– Thor ställer alltid upp och är en sådan fantastisk häst att rida, alltid så positiv och glad, säger Josefin, som haft en bra start på säsongen.

Magnús gjorde årets första 5-gångsstart på Hraunar och kände sig nöjd med debuten. De delade ledningen efter uttagningarna men stod som ensamma segrare efter finalen. Minst sagt ett gott kvitto på vart de står i sin träning och på god väg mot VM-formen.
Magnús startade även Eva-Karin Bengtssons fina Ögri frá Kirkjuferjuhjáleigu och red till sig två a-finaler i både T2 och V1.

En lyckad tävling för Brösarpsgårdens ryttare, men också för många av de som tränar för oss. Jemimah Adams och hennes Kraftur frá Kvistum gjorde en kanonbra T1-uttagning som tog dem hela vägen till a-final. Mike Adams och hans Kafteinn frá Kommu satte personbästa i 5-gång, och de red även till sig en fin 6e plats i Speedpass på tiden 8,66. På ungdomssidan tog duktiga Hilde Klahr och Vatnadis frá Oruplund hem guldet i Speedpass – Grattis till er alla!

Magnús sponsrade även tävlingen med Feather price för ungdomar. Priset tilldelades Kristian Tofle Ambo som tillsammans med Tónn frá Olafsbergi knep segern i 5-gång för ungdomar – Grattis!
Stallspalt
2015-06-16
Fina avelsvisningar på Backome

2015-06-11
Dags för visning

2015-05-28
Kronshof Special – vilken tävling!

2015-05-12
Nya guld till Brösarpsgården

2015-05-04
Tävlingskurs 6-7 juni

2015-04-21
Guldregn och fina avelsvisningar- en bra vecka helt enkelt!

Sida << 16 17 18 19 20 >>